Gratis verzending vanaf € 50,-

Retournering

Wij doen er alles aan om jou een perfect product te leveren. Wall of Deco raadt aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde artikelen niet aan jouw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om Wall of Deco per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Wall of Deco zal proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met jou zo goed mogelijk op te lossen.

Kunst op verzoek van Wall of Deco zijn niet te retourneren.

Je hebt het recht de door Wall of Deco geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra je de producten geleverd krijgt.

Indien je de product(en) wilt retourneren dient u een mail te sturen naar Wall of Deco met verklaring van retournering.

De artikelen kunnen na de zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.

Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Wall of Deco het aankoopbedrag  binnen 1 week terugstorten op jouw rekening.