Zoeken

Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

Toepasselijkheid

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Wall of Deco zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij Wall of Deco zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.

Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kun je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

Prijzen

Alle prijzen op onze website hebben vrijstelling van BTW vanwege de kleine ondernemersregeling.

Verzending en bezorging

Voor gratis bezorging dient de bestelwaarde voor Nederland en België minimaal € 50,- te bedragen.

De verzendkosten bedragen € 4,10 binnen Nederland tenzij anders vermeld.

Na het plaatsten van jouw bestelling via de website ontvang je een bevestiging en factuur per e-mail.

Wall of Deco levert artikelen uitsluitend na ontvangst van betaling.

Wall of Deco bezorgt de artikelen binnen Nederland via Post NL.

Na ontvangst van betaling worden de artikelen verstuurd naar het door jouw opgegeven adres.

Levertijden

Wall of Deco streeft ernaar op voorraad zijnde bestelde producten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.

Wall of Deco streeft ernaar Kunst op verzoek zijnde producten binnen drie weken na ontvangst van de betaling te verzenden.

Wall of Deco is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post of pakketdiensten.

Wall of Deco is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Alle bestellingen worden door ons met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met Wall of Deco op.

Betalingsmogelijkheden

De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat je het aanbod aanvaardt en je voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.

Het verschuldigde bedrag kan betaald worden per iDeal of via PayPal.

Klachten & Retourneren

Wij doen er alles aan om jou een perfect product te leveren. Wall of Deco raadt aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde artikelen niet aan jouw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om Wall of Deco per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Wall of Deco zal proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met jou zo goed mogelijk op te lossen.

Kunst op verzoek van Wall of Deco zijn niet te retourneren.

Je hebt het recht de door Wall of Deco geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra je de producten geleverd krijgt.

Indien je de product(en) wilt retourneren dient u een mail te sturen naar Wall of Deco met verklaring van retournering.

De artikelen kunnen na de zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.

Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Wall of Deco het aankoopbedrag  binnen 1 week terugstorten op jouw rekening.

Garantie

De door Wall of Deco aangeboden producten doen datgene wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Aansprakelijkheid

Wall of Deco aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Wall of Deco.

De aansprakelijkheid van Wall of Deco is steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel.

Privacy

Wall of Deco respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling.

De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Auteursrecht & copyright

Het auteursrecht van de foto’s en de grafische elementen die op de website van Wall of Deco staan, zijn van Eline de Wall. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming van Eline de Wall, van de website gehaald of gebruikt worden.

Wall of Deco heeft het recht om foto’s, die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, Social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Wall of Deco vraagt altijd toestemming aan de klant.

Toepasselijk recht

Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassi