Gratis verzending vanaf € 50,-

Een gepersonaliseerd...

Huwelijkscadeau van hout

Doordat Wall of Deco ieder houten huwelijkscadeau zelf ontwerpt, is het mogelijk om het cadeau geheel naar wens te maken. Heb je een leuke (wand)decoratie in de webshop gezien? Of heb jij een eigen idee voor het cadeau voor het bruidspaar? Alles is mogelijk. Door contact op te nemen, kunnen we jouw wensen bespreken. 

Ja!! Ik wil… een huwelijkscadeau laten maken.

Heb jij binnenkort een bruiloft en ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor het bruidspaar? Dit is vaak geen eenvoudige opgave, sparen voor de uitzet wordt immers amper meer gedaan. En natuurlijk wil je ook niet hetzelfde geven als een ander. Met een gepersonaliseerd houten huwelijkscadeau van Wall of Deco kun jij een origineel geschenk geven aan het gelukkige bruidspaar.

Stuur jouw idee

Heb jij zelf goede ideeën voor een persoonlijk huwelijkscadeau? In overleg is bijna alles mogelijk! Ook als je nog geen inspiratie hebt voor een mooi cadeau, dan kan je Eline benaderen voor het perfecte idee. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw huwelijkscadeau te bespreken.

Een bruiloft? Geef een gepersonaliseerd huwelijkscadeau!

Het houten huwelijkscadeau van Wall of Deco is een leuk aandenken aan de huwelijksdag van het bruidspaar. Door persoonlijke details toe te voegen aan het cadeau, zoals de namen van het bruidspaar en de trouwdatum, is het een cadeau met veel emotionele waarde. Het houten huwelijkscadeau is leuk als decoratie in de woonkamer aan de muur of op een plank, maar ook bijvoorbeeld in de gang, slaapkamer of elders in huis. 

Persoonlijk huwelijkscadeau

Een cadeau voor een huwelijk is pas echt leuk als deze persoonlijk is gemaakt. Daarom is het mogelijk om de namen van het bruidspaar in het houten huwelijkscadeau te laten graveren samen met de trouwdatum. Ook andere, eventueel interessante, informatie kan aan het kunstwerk worden toegevoegd. Zo wordt het pas echt een persoonlijk huwelijkscadeau.  

Een ander idee voor een gepersonaliseerd cadeau?

Wil je geen huwelijkscadeau laten maken, maar wil je een cadeau laten maken voor een andere gelegenheid? Dat kan! Wall of Deco maakt kunst op verzoek voor alle gelegenheden.