Gratis verzending vanaf € 50,-

Wall of deco maakt...

Gepersonaliseerde houten cadeaus

Een cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Je wilt namelijk graag dat het cadeau in de smaak valt, zonder te kiezen voor afgezaagde maar altijd populaire cadeaus zoals bloemen of wijn. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een bijzonder cadeau op maat? Maak dan kennis met de gepersonaliseerde cadeaus van Wall of Deco. Bij Wall of Deco scoor je voor iedereen een uniek en persoonlijk cadeau. Naast dat de collectie bestaat uit originele houten wanddecoratie en andere houten producten, kan Eline de producten compleet aanpassen aan jouw wensen. Bepaal zelf de vormgeving of geef jouw ideeën door. Het creatieve brein van Eline doet de rest!

Stuur vrijblijvend jouw idee

Heb jij zelf goede ideeën voor een persoonlijk cadeau? In overleg is bijna alles mogelijk! Neem contact op om de mogelijkheden voor het houten cadeau te bespreken.

Een persoonlijk cadeau idee

Een origineel cadeau idee voor familie, vrienden, collega’s en kids. Bij Wall of Deco vind je een persoonlijk cadeau idee voor iedereen in je omgeving. Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een vriendin? Geef haar dan houten wanddecoratie passend bij haar woonstijl. Bovendien kan je de houten kinderkamer decoratie personaliseren voor jouw kind. Bijna elk kind heeft namelijk wel een dier of figuurtje waar hij of zij helemaal gek van is. Laat het thema van de kinderkamer of het geboortekaartje terugkomen in het cadeau. Dit gepersonaliseerd cadeau voor jouw kind zal een mooi aandenken vormen voor later. Tot slot kan je een leuk cadeau maken om uit te delen binnen jouw bedrijf. Een leuk gepersonaliseerd cadeau voor jouw bedrijf! Laat je inspireren door het bedrijfslogo, jullie sector of kies zelf een thema. De opties zijn eindeloos!

Meer weten over een gepersonaliseerd cadeau?

Wil je meer weten over onze opties voor een gepersonaliseerd cadeau vrouw, gepersonaliseerd cadeau bedrijf of een persoonlijk cadeau vriendin, kind of ander bijzonder persoon? Neem dan de tijd om rond te kijken op de website van Wall of Deco. Hier vind je veel voorbeelden van producten die Eline heeft ontworpen. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen met Wall of Deco of (geheel vrijblijvend) jouw idee voor een persoonlijk cadeau doorsturen. Eline zal vervolgens contact met je opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Wacht dus niet langer en kies voor een persoonlijk en uniek cadeau van Wall of Deco!